Over Vochttechniek

Vochttechniek is uw specialist op het gebied van lekdetectie. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om elke voorkomende lekkage en mogelijke vervolgschade compleet voor u te verhelpen, eventueel in overleg met uw verzekeringsmaatschappij.

Niet alleen het beschadigingsvrij opsporen van lekkages behoort tot de werkzaamheden van Vochttechniek, maar ook het herstellen hiervan. Wij kunnen het gehele hersteltraject van A tot Z voor u verzorgen. Te denken valt aan het inschakelen van een installatiebedrijf, aannemer, tegelzetter, schildersbedrijf of een stukadoor. Laat u vakkundig informeren door één van onze medewerkers.

Door de juiste combinatie van specialistische kennis, ervaring en apparatuur, zijn wij altijd in staat de beste oplossingen te bieden. Wat voor probleem u ook heeft, wij verhelpen deze op een efficiënte en vakkundige wijze.

U kunt dag en nacht op ons rekenen! 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar staan wij voor u klaar.

Werkgebied

Wij zijn werkzaam in de volgende gebieden:

Haarlem, Amsterdam, Alkmaar, Amstelveen, Utrecht, Den Haag (‘s-Gravenhage), Rotterdam, Zaandam, Amersfoort, Bloemendaal, Bloemendaal aan Zee, Overveen, Santpoort Zuid, Santpoort Noord, Velserbroek, Velsen Zuid, Driehuis, IJmuiden, Spaarndam, Zandvoort, Aerdenhout, Bentveld, Heemstede, Haarlemmermeer, Hoofddorp, Vijfhuizen, Badhoevedorp, Zwanenburg, Aalsmeer, Hillegom, Bennebroek, Lisse, Uithoorn, Mijdrecht, Amstelveen, Diemen, Duivendrecht, Abcoude, Ouderkerk aan de Amstel, Weesp, Mijdrecht, Vinkeveen en Wassenaar.

Neem direct contact met ons op