Wij bieden een 100% oplossingsgarantie

Vochttechniek werkt altijd op basis van No Cure No Pay. Dit houdt in dat wij 100% oplossingsgarantie bieden!

De kosten die Vochttechniek maakt naar aanleiding van uw storing, zullen in de meeste gevallen worden vergoed door uw verzekeringsmaatschappij. Is dit niet het geval, o.a. omdat u niet beschikt over de juiste inboedel- of opstalverzekering, of heeft u twijfels over de dekking van uw polis? Neem dan vrijblijvend contact op met Vochttechniek, of overleg de situatie met uw verzekeringsmaatschappij.

Wanneer u een opstalverzekering heeft, worden de kosten ten alle tijden door uw verzekeraar vergoed. Indien dit niet het geval is, kunt u de mogelijkheden altijd met ons op voorhand bespreken. Vochttechniek denkt graag met u mee en laat u bovendien nooit in de kou staan!

 

Professionals in lekdetectie

De vakkundige experts van Vochttechniek beschikken over de juiste combinatie van specialistische kennis, ervaring en apparatuur om lekkages op te sporen. Door geavanceerde technieken en middelen die wij tijdens lekdetectie gebruiken kunnen wij onnodig hak- en breekwerk vaak voorkomen. Bijvoorbeeld door het maken van warmtebeelden, het meten van het drukverlies of het gebruiken van een speciaal absoluut veilig gas (traceergas) kunnen onze specialisten precies achterhalen waar de oorsprong van het lek zich bevindt en wat de ernst van de situatie is. Als de oorzaak is vastgesteld, maakt Vochttechiek direct een plan van aanpak om het probleem te herstellen.

Neem direct contact met ons op