Professionals in lekdetectie

Wij van Vochttechniek lossen al ruim 33 jaar lekkages op voor particulieren en bedrijven. Lekkages komen niet alleen voor in woonhuizen en appartementen, maar ook in zorginstellingen, kantoorpanden, verenigingsgebouwen, scholen, etcetera. Of u nu particulier of ondernemer bent, lekkages en vochtschade zijn vervelend en ingrijpend. Vochttechniek verhelpt lekkages en schades die ontstaan zijn door vocht professioneel, zorgvuldig en als het mogelijk is zonder hak- of sloopwerk toe te passen!

Ook de nazorg en afwikkeling na wateroverlast, schades en problemen neemt ons bedrijf al vele jaren met de grootste zorg voor bewoners en bedrijven uit handen. Met high-tech apparatuur weten wij als geen ander uw probleem op te lossen. Wij geven dan ook altijd 100% oplossingsgarantie bij lekdetectie en werken op basis van No Cure No Pay!

Lekdetectie in bedrijfspanden

Als ondernemer kunt u lekkage problemen ondervinden in bijvoorbeeld uw kantoorpand, winkel, restaurant of hotel. Bij lekkages is het van groot belang dat gevolgschade voor uw bedrijf beperkt blijft. Vochttechniek is daarom dag en nacht, 7 dagen per week bereikbaar om u altijd snel van dienst te kunnen zijn. Onze medewerkers staan u graag te woord en ondernemen direct actie bij acute storingen. Wij kunnen u telefonisch informeren en komen altijd op basis van No Cure No Pay bij u langs.

Lekkage opsporen in woningen

Lekkages zijn vervelend, Wij van Vochttechniek begrijpen dat als geen ander! Als eigenaar van een koopwoning of huurder van een woning via een woningbouwvereniging kunt u ons bij elke vorm van lekkage inschakelen. Lekkages in uw woning zijn erg vervelend, maar bovendien is een vochtige woning slecht voor uw gezondheid. Ook voor uw kinderen is het van belang dat zij in een optimale leefomgeving wonen. Neem vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers om de mogelijkheden te bespreken en laat u professioneel informeren over lekdetectie. Wij komen op afspraak langs om lekkages in uw woning op te sporen. Dit doen wij op basis van No Cure No Pay. U hoeft zich geen zorgen te maken over hoge kosten, in de meeste gevallen dekt uw verzekeraar namelijk de schade en staan zij in voor uw gezondheid. Laat uw lekkage opsporen door Vochttechniek.

Herstel na vochtschade

Door gebruik te maken van diverse meetapparatuur zijn de medewerkers van Vochttechniek in staat om voor u de lekkage in kaart te brengen. Het opsporen gebeurt non-destructief. Dit wil zeggen dat bij u thuis niets beschadigt om het probleem vast te stellen. Als onze specialist(en) ter plaatse zijn zal de situatie worden bekeken en het lek aan de hand van speciale meetapparatuur worden opgespoord. Na afloop ontvangt u een schriftelijke rapportage van de oorzaak en advies over de te nemen vervolgstappen. Vochttechniek kan u na het onderzoek van dienst zijn met het herstellen van de lekkage en de ontstane schade. Meer informatie over herstel door vochtschade kunt u teruglezen op onze website. U kunt ook vrijblijvend contact met ons opnemen om te vragen naar de mogelijkheden.

Lekdetectie platte daken en gevels

De schades die een plat dak en gevels kunnen vertonen, zijn meestal niet met het blote oog waar te nemen. Wij kunnen de beschadigde plekken heel nauwkeurig lokaliseren zonder het dak aan te tasten. Hiervoor maken we gebruik van diverse meettechnieken. Door de benutting van de modernste bouwwerk diagnostiek kunnen wij een exacte toestandsanalyse maken voor de verdere aanpak. Zo kan de werkelijke toestand betrouwbaar vastgesteld worden en daarvan een economisch geoptimaliseerd saneringsplan opgesteld worden.

Detectie gas lekkage

Om lekkages in gasleidingen te detecteren is specialistische apparatuur nodig. Vochttechniek beschikt over de modernste meetapparatuur zodat wij uw lekkage kunnen opsporen, zowel binnens- als buitenshuis. Deze lekdetectie zullen wij altijd op een veilige en verantwoorde wijze uitvoeren.

Herstel schade

Niet alleen het beschadigingsvrij opsporen van lekkages behoort tot de mogelijkheden, maar ook het herstellen hiervan. Wij kunnen het gehele hersteltraject van A tot Z voor u verzorgen. Te denken valt aan het inschakelen van een installatiebedrijf, aannemer, tegelzetter, schildersbedrijf of een stukadoor. Laat u vakkundig informeren door één van onze medewerkers.

Neem direct contact met ons op