Droogtechniek

­
Als gevolg van een lekkage heeft u vaak last van vocht en een hoge luchtvochtigheid in huis. Wij van Vochttechniek lossen dit graag voor u op door uw woning of bedrijfspand te drogen. De techniek die wij hiervoor gebruiken wordt ook wel droogtechniek genoemd.

Wij hebben ruime ervaring in herstel van de gevolgen van waterschade, door bijvoorbeeld een lekkage, overstroming of extreem harde regenbuien.

Onze specialisten gaan efficiënt en accuraat te werk tijdens een droogproces. Dit voorkomt extra overlast voor klanten en onnodige herstelwerkzaamheden en -kosten.

 

Droogproces

Als er sprake is van waterschade of een hoog vochtigheidsgehalte raken materialen vaak doorweekt of zorgt de vochtige lucht voor kwaliteitsverlies in vochtaantrekkende materialen. Hierdoor kan schimmelvorming, roestvorming en aantasting van de constructie ontstaan.

De voortgang van het droogproces wordt regelmatig gecontroleerd en geregistreerd om ervoor te zorgen dat uw bezittingen daadwerkelijk in de oorspronkelijke staat worden hersteld. Een van onze vakkundige experts zal regelmatig metingen bij u verrichten. In sommige gevallen is het ook mogelijk om op afstand te meten.

Vochttechniek druppels

Neem direct contact met ons op