de onderstaande organisatie is erkend door de Stichting Keurmerk Erkende Vochtexperts (SKEV):

Vochttechniek heeft al sinds 1989 ervaring in het detecteren van alle soorten van lekkages. Met onze opsporingsmethodes garanderen wij de oorzaak van uw probleem te vinden, waarna wij de overlast professioneel op kunnen lossen.

Een lekkage is natuurlijk altijd vervelend. Dit moet zo snel mogelijk opgelost worden, omdat u anders te maken kan krijgen met lekkage problemen of wateroverlast en/of vervolgschade. U kunt natuurlijk zelf proberen het probleem te vinden en op te lossen, maar dit is niet altijd even gemakkelijk. Om het probleem zo snel mogelijk te identificeren en op te lossen, schakelt u een vakman in. Woont u in Haarlem of omgeving? Dan zijn wij uw lekdetectiebedrijf. Wij van Vochttechniek kunnen de lekkage snel en eenvoudig voor u opsporen zonder te hakken in of breken van de muren, vloeren en plafonds van uw woning. Onze vakkundige experts werken met moderne apparatuur en technieken, waarmee het probleem spoedig te lokaliseren en op te lossen is.

Diensten

Lekdetectie door middel van endoscopie, infrarood, kleurstoffen, traceergas.

Lekdetectie onder andere aan waterleidingen, cv-installaties, vloerverwarming, afvoerleidingen en sprinklerinstallaties.

Hulswitweg 20 2031 BG Haarlem

023 528 65 87
info@vochttechniek.nl
https://vochttechniek.nl

Werkgebied

Geheel Nederland, met een focus op Haarlem, Amsterdam en omgeving.